Magunkról

Társaságunk, a TIMI-MATIK Épületgépészeti és Automatizálás-technikai Kft. 1999. november 01-én alakult, családi vállalkozásként, 3 millió forintos alaptőkével. Azóta önálló jogi személyként működik, évről évre nyereséges mérleggel.

Tulajdonosok: Tim István (50%), ügyvezető
  Timné Hidasi Tünde (50%), irodavezető
Székhely: H-1108 Budapest, Juhar utca 22.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-683601

A TIMI-MATIK Kft. alvállalkozókkal is dolgozik bérmunka jelleggel, biztosítja számukra az anyagot és a megfelelő szintű műszaki vezetést. Az elmúlt időszakban késedelmi és minőségi kötbér-igényt senki nem jelentett be a cég ellen.

Tevékenységünk az évek során sokban módosult, a kezdeti, inkább épületgépészeti és tüzeléstechnikai jellegű tevékenységeket, mára az automatizálás-technika és a felületkezeléssel foglalkozó üzemek problémáinak megoldása váltotta fel. Emellett fővállalkozásban vállalkozunk komplett festőberendezések gyártására, üzembe helyezésére. Az alakulásunk óta eltelt idő során jelentős piaci tényezőként tartják számon társaságunkat az ipari felületkezeléssel foglalkozó cégek között.

Cégünk alapelve szerint komplex megoldást nyújtunk ügyfeleinknek, mind a termékértékesítést, mind pedig a tanácsadást illetően. Eddigi tevékenységünk során nagy tapasztalatra tettünk szert a festőberendezések különböző problémáinak feltárásában és ezek megoldásában, javításában.

Az elmúlt évek referenciamunkái bizonyítják cégünk technikai, műszaki felkészültségét.
A cég volumenének növekedését rugalmasságának, piaci viszonyoknak megfelelő árainak, valamint az I. osztályú kivitelezésnek köszönheti.